Yoga studio

Bla

Verwarming yoga studio

De juiste warmte voor Yoga, Bikram en Pilates
hotyoga verwarming aan plafond yoga studio 2-2

Verwarming yoga studio zorgt voor duurzame, gezonde en comfortabele warmte in de lesruimte. Een yoga studio verwarm je eenvoudig en snel met de speciale infrarood panelen. De producten van hotyoga panelen worden geleverd door HeatXL en zijn speciaal gemaakt om een yoga studio in korte tijd te verwarmen naar een hoge temperatuur.

De yogastudio verwarming brengt de temperatuur binnen enkele minuten naar de gewenste 40 graden Celsius. De luchtvochtigheid en temperatuur zijn met een infrarood verwarming perfect in balans.

Gratis offerte aanvragen

VERWARMINGSPANELEN

Of koop infraroodverwarming in onze shop. Snel en professioneel geleverd. Infrarood panelen zijn van Duitse kwaliteit en zuinig in verbruik.

Heb je vragen of wil je meer weten over de zuinige HeatXL infraroodverwarming? Neem contact met ons op. Al jouw vragen worden beantwoord door onze deskundige adviseurs. Wij maken exacte berekening hoeveel geld je per maand of per jaar bespaart met infrarood verwarming.

Yoga Bikram verwarming

infrarood panelen

Yoga Bikram verwarming zorgt voor de hoge temperatuur die de Bikram lessen nodig heeft. Verwarmen naar 40 graden Celsius is geen probleem voor de infrarood verwarmingspaneel van HeatXL. De energie zuinige yoga infrarood panelen zijn gemaakt voor gebruik in een professionele omgeving. Vanaf het plafond verwarmen ze met een hoge temperatuur de yoga ruimte.

HeatXL ir panelen verwarmen het lichaam intensief. Deelnemers en yogi’s worden soepel en komen daardoor gemakkelijk in hun asana. Het is een gezonde stralingswarmte en verwarmd optimaal.

hotyoga verwarming aan plafond yoga studio 3-2

Hot yoga verwarming

infrarood panelen

De hot yoga verwarming HeatXL levert een overweldigende warmte in jouw studio ruimte. De infrarood verwarming hot yoga van een yogastudio heeft een diepere lading dan alleen het technisch verwarmen van de yogaruimte. Onze hotyoga verwarming maakt deel uit van de totaalbeleving in jouw yogastudio en van de boodschap die jij de yogi’s meegeeft.

Infrarood stralen met de lange golf hebben een ontspannende en therapeutische werking op ons lichaam. Het helpt ook tegen spierpijn en daarnaast is de bloedsdoorstroming beter.

hotyoga verwarming aan plafond yoga studio 4

Hot Pilates panelen

infrarood panelen

Infrarood panelen hot pilates zijn de oplossing om jouw studio comfortabel te verwarmen. Deze panelen van HeatXL zijn speciaal ontwikkeld voor de verwarming van pilates ruimtes door infrarood panelen. De warmte van HeatXL infrarood panelen hot pilates zorgt tijdens de les dat de deelnemers meer uit hun lichaam halen dan ze normaal voor mogelijk hadden gehouden. Dit effect heeft ook de infraroodstralen van onze panelen.

De studio ruimte is met onze zuinige warmte panelen ook geschikt voor bikram yoga, waarbij de temperatuur tot wel 40 graden oploopt.

HOTYOGA INFRAROOD

VRAAG NU EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN